gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 25. 14:22 - beloke

Sherryecetben sült vajas csirke

Ma végre volt időm rendes ebédet csinálni, nem csak protokollozni állandóan:)

WP_20140725_004.jpg

Hozzávalók: 1 csirkecomb, 4 csirkeszárny (de végülis tetszőleges mennyiségű csirke darabokból lehet készíteni, sőt, egész csirkéből is:)  , 1 dl sherryecet, vaj, só bors

A csirkét egy tepsibe teszem sózom, borsozom majd bekenem a vajjal. Ez utóbbit nem kell sajnálni:) Majd meglocsolom az ecettel.

WP_20140725_002.jpg

Alufóliával lefedem és 20 percen át párolom. Majd leszedem az alufóliát, megfordítom a csirkéket és megsütöm.

Jázmin rizst, amit meglocsoltam a sherrys lével és a friss ecetes céklát ettem hozzá:)

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr126543729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása