gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. augusztus 22. 22:24 - beloke

Ropogósnak készült sertésszűzérmék:)

WP_20140819_019.jpg

Hát igen, ezek a rántott dolgok nem mindig a legtökéletesebben sikerülnek:) De ízre nagyon finom, ott is, ahol a panír nem maradt rendesen rajta:)

A hozzávalók: 1 kisebb szűzpecsenye, 1 evőkanál magos mustár, 1 evőkanál sima mustár, kukoricapehely, 2 tojás, olívaolaj, 1 fél citrom leve, fél dl tej, 1 szelet kenyér.

A mustárokat, a citromlét és az olajat kikeverem. A szűzpecsenyét vékony szeletekre vágom, kiklopfolom és bekenem a páccal. Egy edényben szépen egymásra helyezem őket és egy órára beteszem a hűtőbe.

WP_20140819_015.jpg

Utána összeturmixolom a kenyeret, tejet, tojást. A masszába forgatom először a húst, majd kukoriciapehelybe.

WP_20140819_017.jpg

Majd normál módon kisütöm a húst:) Egy részén nem maradt rajta tejesen a panír, de anélkül is nagyon fincsi lett. Ahol meg volt, ott még ropogós is lett:)

WP_20140819_018.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr576626657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása