gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. szeptember 02. 14:30 - beloke

Pirított pulykamáj

WP_20140830_011.jpg

Egy könnyed, gyors vacsora:) Vagy ebéd. Vagy uzsonna. :)

Hozzávalók: 1 pulykamáj, 5 dkg szalonna, 2 gerezd fokhagyma

Először felkockázom a szalonnát és kisütöm a zsírját. Beleteszem a 3 szeletre vágott májat és a felszeletelt fokhagymát. Az elején kicsi fedő alatt sütöm, mert a máj elég szépen pattog és nem szeretem a falról takarítani a zsírfoltokat:) Ja, és a májat nem kell megsózni sütés előtt, csak esetleg utána, ha valaki igényli. Én a maradék lecsóval fogyasztottam.

utána pár percet pirítom simán is és már kész is:) Jó étvágyat!

WP_20140830_010.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr176659049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása