gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. szeptember 18. 17:07 - beloke

Szürkemarha sült

WP_20140914_004.jpg

A múlt héten vett szürkemarhacomb felét még hétvégén megsütöttem, most meg is osztom veletek:)

A húst este bepácolom: mogyoróolaj, fokhagyma, friss bazsalikom, friss zsálya. Másnap délelőtt kiveszem a hűtőből és átöntöm egy tepsibe:)

WP_20140914_002.jpg

Félórára beteszem az előmelegített sütőbe, viszonylag magas hőfokra. Nem kell lefedni. Időnként meglocsolgatom.

WP_20140914_003.jpg

Én hajdinával és ecetes céklával tálaltam:) Jó étvágyat!

WP_20140915_003.jpg

 

Címkék: szürkemarha
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr826708573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása