A thai napok utolsó kajája:)
A hozzávalók: 1 csirkemellfié, 1 padlizsán, 1 doboz kókusztej, zöld currypaszta, galangagyökér, pálmacukor, halszósz, citromfű
A kókusztejet és a pasztát összeforralom, majd beleteszem a feldarabolt csirkét és a curryt, galangát, cukrot és citromfüvet. Negyed óráig főzöm őket, majd jöhet a felkockázott padlizsán. Fedő alatt párolom pár percet, megöntözöm a halszósszal és már kész is:)
Köret bulgur volt hozzá, na és a friss szederszörp is bejött:) A jázminrizs jobban illene hozzá, de az elfogyott:) Holnap el is ugrom a kedvenc magvas nénimhez, majd fotózok párat:)
A currypaszta, kókusztej, halszósz, pálmacukor mind kaphatók az Ázsia boltban és olyan párszáz forintos tételek, és nyilván egy részét nem is használom el egy alkalommal:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.