Szintén egy pillanatok alatt, könnyen elkészíthető ebéd:) Kezdőknek is ajánlom!:)
Hozzávalók két személyre: 40 dkg csirkemell, 1 dl tejszín (nem habtejszín, főzőtejszín ilyen hülyeségek, hanem rendes, piacon kapható tejszín:) Ha ilyen nincs, akkor inkább a habtejszínt ajánlom, az zsírosabb és finomabb - egészségmániásoknak, diétázóknak legyen a főző), mustár, só, bors, 15 dkg friss tehéngomolya (ez lilahagymás volt) 20 dkb barnarizs. Természetesen a csirke bármely testrészéből elkészíthető ez az étel:)
A csirkemellet nagyobb darabokra vágom, sózom, borsozom és bekenem mustárral (ne sajnáld!:) Tepsibe fektetem őket, majd ráöntöm a tejszínt, lefedem és 25 percre megy a sütőbe (nincs előmelegítve). Majd leveszem az alufóliát, megszórom a felkockázott sajttal és összesütöm.
A barnarizzsel tálalom.
És legközelebb megmutatom a tejtermékeket, amiket használok, úgy jobban érthető lesz:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
cz.viktor · http://czviktor.hu/ 2015.01.16. 21:10:24