Hozzávalók: 1 pulyka felsőcomb, 1 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 1 dl fehérbor, só, bors, rozmaring, olaj, pár szelet szalonna
A pulykacombot bekenem a fűszerekkel ízlés szerint, beteszem a sütőtálba, mellédobálom a felszeletelt hagymát és szalonnát, ráöntöm a fehérbort és egy kis olajat és már mehet is a sütőbe alacsony hőfokra két órára:) Időnként meglocsolgatom. És már kész is:)
Ezt most barnarizzsel tálaltam, amit meglocsoltam a pulyka levével:) És a maradék sültből lett a remoulade-os szendvics:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.