gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2015. március 06. 21:01 - beloke

Pulykasült sütőtálban

wp_20150301_13_51_44_pro.jpg

Hozzávalók: 1 pulyka felsőcomb, 1 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 1 dl fehérbor, só, bors, rozmaring, olaj, pár szelet szalonna

A pulykacombot bekenem a fűszerekkel ízlés szerint, beteszem a sütőtálba, mellédobálom a felszeletelt hagymát és szalonnát, ráöntöm a fehérbort és egy kis olajat és már mehet is a sütőbe alacsony hőfokra két órára:) Időnként meglocsolgatom. És már kész is:)

Ezt most barnarizzsel tálaltam, amit meglocsoltam a pulyka levével:) És a maradék sültből lett a remoulade-os szendvics:)

wp_20150301_11_45_50_pro.jpgwp_20150301_13_46_43_pro.jpg

Címkék: pulykacomb
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr97247045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása