Egy könnyed, gyors vacsora:) Vagy ebéd. Vagy uzsonna. :)
Hozzávalók: 1 pulykamáj, 5 dkg szalonna, 2 gerezd fokhagyma
Először felkockázom a szalonnát és kisütöm a zsírját. Beleteszem a 3 szeletre vágott májat és a felszeletelt fokhagymát. Az elején kicsi fedő alatt sütöm, mert a máj elég szépen pattog és nem szeretem a falról takarítani a zsírfoltokat:) Ja, és a májat nem kell megsózni sütés előtt, csak esetleg utána, ha valaki igényli. Én a maradék lecsóval fogyasztottam.
utána pár percet pirítom simán is és már kész is:) Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.