Hozzávalók: 1 kg savanyúkáposzta, 4 főtt tojás, 1 szál mangalica kolbász, 30 dkg császárszalonna, 1 nagy pohár tejföl, 30 dkg rizs.
A hozzávalókat karikára vágom, a rizst megfőzöm, a káposztát kicsit átmosom, hogy ne legyen olyan sós.
Majd fogok egy jénait, libazsírral kicsit kikentem az alját és szépen elkezdem rétegezni. Legalulra káposzta, majd rizs, kolbász, szalonna, tojás és egy kis tejföl.
Miután elfogytak a hozzávalók az utolsó rétegre az összes tejfölt ráöntöm, hogy elfeledje és közepes lángon egy órát sütöm.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.