gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2015. február 25. 15:23 - beloke

Rakott savanyú káposzta

wp_20150215_13_25_26_pro.jpg

Hozzávalók: 1 kg savanyúkáposzta, 4 főtt tojás, 1 szál mangalica kolbász, 30 dkg császárszalonna, 1 nagy pohár tejföl, 30 dkg rizs.

A hozzávalókat karikára vágom, a rizst megfőzöm, a káposztát kicsit átmosom, hogy ne legyen olyan sós.

Majd fogok egy jénait, libazsírral kicsit kikentem az alját és szépen elkezdem rétegezni. Legalulra káposzta, majd rizs, kolbász, szalonna, tojás és egy kis tejföl.

Miután elfogytak a hozzávalók az utolsó rétegre az összes tejfölt ráöntöm, hogy elfeledje és közepes lángon egy órát sütöm.

wp_20150215_12_45_18_pro.jpgwp_20150215_12_48_04_pro.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr647219207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása