A hozzávalók: 50 dkg pulykamell, 50 dkg gomba, 1 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, friss kakukkfű, 1 dl fehérbor, só, bors, kókuszolaj, mangalicaszalonna
A gombát felszeletem, rányomom a fokhagymát, sózom, borsozom, rádobok pár kakkukfűágat és kókuszolajon elkezdem megpiritani. Amikor kicsit összerottyant felöntöm a borral és negyed órát párolom.
A vöröshagymát apróra vágom és kókuszolajon megüvegesítem, rádobom a felkockázott pulykamellet, egy szelet manglicaszalonnát felkockázva, sózom, borsozom és megsütöm. (negyed óra- 20 perc).
Ha mindekettő elkészült egybeöntöm, kicsit összesütöm és kész is:) Köretként most krumplipüré (mostanában függő vagyok:) volt hozzá, de lehet rízs, bulgur is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.