gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2015. február 12. 21:10 - beloke

Füstölt lazac mézes-mustáros szósszal, pirítóssal

wp_20150212_18_35_04_pro.jpg

Egy egyszerű, fincsi vacsi:)

A lazacot csíkokra vágom, a kenyeret megpirítom.

A szószhoz két evőkanál mustárt, egy evőkanál akácmézet és egy evőkanál olívaolajat alaposan elkeverek.

Ezt a szószt lazacsteakhez is szoktam készíteni:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr497121413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása