Egy egyszerű mártogatós vacsorára:)
Hozzávalók: 50 dkg nyers garnélarák, olivaolaj, 5 evőkanál majonéz, 2 evőkanál paradicsomszósz, 1 evőkanál worcester szósz, 2 evőkanál méz és egy kis chipotlekrém.
Először a szószt készítem el, a hozzávalókat egyszerűen alaposan simára keverem. Ha nincs chipotle, akkor chilipaprikát lehet beletenni, hogy csípős legyen.
A garnélákat felteszem főni pár perce, csak addig, amig pirosak lesznek és már kész is:) Szépen leszedegetem a páncéljukat, majd egy kis fokhagymás olivaolajban megsütöm őket. Párat félreteszek a macskának, aki totál felpörögve tekereg a lábam körül és hangos nyávogással jelzi, hogy adjál már a kedvencemből, érzem a szagáááát. De tényleg, a rák az egyetlen, aminél óriási hisztit csap, a többi husinál csak a szokásos esdeklő szemekkel kunyerál. De meg kell várnia, amíg kihűlnek:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.