Hozzávalók: 1 csomag rukola, 1 marék fenyőmag, fél fej fokhagyma, parmezán, olívaolaj
A salátát felvágom kis darabokra és berakom az aprítóba a fenyőmaggal, egy kis olajjal és a fokival.
Utána átteszem a botmixer edényébe, hozzáadok még olívaolajat ízlés szerint (attól függ, ki mennyire sűrűn szereti, de minimum 1 dl kell). És a parmezánt, azt is kb egy marékkal. Dekára már régesrég nem szoktam kimérni semmit:)
Összemixelem és mehet az üvegbe:) Pár hétig eláll a hűtőben. Az állaga ilyen, és ennyi mennyiségből egy kisebb üveggel lett. Remek salátákba, vagy kész husik mellé, de én legutóbb amint láttátok a rántottába is tettem:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.