A hozzávalók: 1 doboz tonhal növényi olajban, 1 szál zöldhagyma, 1 paradicsom, friss koriander, kemény juhsajt, pár szem krumpli
A krumplikat beteszem a sütőbe sülni, körülbelül fél óra alatt sül meg. Kezdők nyugodtan szúrjanak bele egy villát, úgy megállapítható, hogy megpuhult-e:)
A zöldségeket felkockázom és egy tálba teszem, ráöntöm a tonhalat a levével együtt (nem adok hozzá külön öntetet, ez lesz az:). Összekeverem a friss korianderrel, majd a tetejére sajtot vágok. Amíg a krumpli megsül a hűtőbe teszem, hogy egy kicsit összeérjenek benne az ízek.
A forró krumplival tálalom:) Laktató, finom és rém egyszerű:) Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.