Egy könnyed vasárnap délutáni csemege:)
A halasnál nagy ritkán lehet kapni makrélát is, gyorsan vettem is egyet, mert szeretem a húsát:) Persze nyilván nem filében volt, így ezt nekem kellett megoldani. De könnyen megoldható, levágom a fejét, fel a hasát, ki minden cucc és a szálkái is könnyen jönnek. Ja, és a bőréről lekapargatom a pikkelyeket:)
Sózom, borsozom de csak picit és bőséges vajban megsütöm, 10 perc alatt kész:) Egy szál újhagymát dobtam mellé és rizzsel tálaltam:) Nem kell hozzá semmi extra, nagyon finom íze van a húsának önmagában is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.