Hozzávalók: 1 egész pisztráng, 10 dkg vaj, 1 gerezd fokhagyma, turbolya, petrezselyem, citromfű, citrom
Először kikeverem a vajat, a botmixer edényébe beleteszem a vajat és a frissen szedett zöldnövényeket. És összemixelem:)
A pisztrángról lekapargatom a pikkelyeit. A fejét csak azért vágtam le, mert nem fért el a tepsiben, de lehet rajta hagyni:) Majd beirdalom, és bekenem a vajjal. A belsejét is, és teszek bele két szelet citromot.
Nagyjából 20 perc alatt sül meg. Köretként lehet hozzá rizst vagy bedobni mellé egy kis krumplit és együtt megsütni:)
Én simán csak friss paradicsomot ettem mellé. Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.