Hozzávalók: 5 szelet sertéskaraj, egy marék fenyőmag, 5 dkg parmezán, 5 dkg zsemlemorzsa, 1 chilipaprika, kukoricaliszt, 2 db tojás.
Az aprítóba beleteszem a parmezánt, fenyőmagot, zsemlemorzsát, az apróra vágott paprikát és összemixelem.
A rántott húst ugyanúgy készítem el mint máskor: kiklopfolom, aki szokta az sózza meg, beleforgatom a lisztbe, a felvert tojásokba és a parmezános-fenyőmagos cuccba. Kókuszolajban sütöttem ki, annak az étolajjal szemben nincs íze:) A még forró husikra szórtam egy kis parmezánt.
Köretként szinte bármi mehet hozzá, én most bulgurt csináltam. Egy pohár villányi portugiesert ittam hozzá. Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.