gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 21. 21:17 - beloke

Kéksajtos-parajleveles tészta

A hozzávalók:

20 dkg penne, paraj, kéksajt, fenyőmag, tejföl, medvehagymapesto

A tésztát normál módon megfőzöm. Közben a tejfölben elkeverem a pestot, a parajt felaprítom. Miután kifőtt a tészta mindezt hozzáadom, plusz rászóróm a kéksajtot és a fenyőmagot.

Kész is a könnyű ebéd:)

WP_20140721_001.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr836530533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása