No, igaziból fogalmam sincs milyen néven kéne elnevezni ezt az ételt:))) Kérlek benneteket, adjatok ötletet:)
A hozzávalók: 40 dkg darált marhahús, 10 dkg kéksajt, worcester szósz, 2 evőkanál mustár, bors, olaj
Egy receptújságban láttam hasonlót, abban gorgonzolával, ketchuppal és gondoltam kipróbálom. De az előbbi pont nem volt a sajtboltban, utóbbit meg utálom, úgyhogy kicsit átalakítottam:)
A sajtot villával apróra tördelem, majd a hozzávalókat összekeverem egy tálban. Só nem kell bele külön, a kéksajt bőven elég:) Lapos, hamburgerhús jellegű formákat csinálok belőle majd bő földimogyoró olajban kisütöm.
Kétszer 5 percig sütöttem egy-egy felét, akkor jó, ha még ha a közepe még egy kicsit rózsaszín. Mondjuk a kép nem túl jó minőség, de talán látszik. A sajttól pikáns lesz az íze. Nem mondom, hogy hetente enném, de érdekes különlegesség egy alkalomra:) Simán csak kenyérrel vagy salátával is finom:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.