Egy könnyed kis vacsora:)
Hozzávalók: 1 közepes fej karfiol, 5 dkg teljes kiőrlésű liszt, 5 dkg kukoricaliszt, fokhagymapor, 1,5 dl víz, napraforgóolaj
A karfiolt pár percig főzöm, közben kikeverem a tésztát: a liszteket, a fokhagymaport összekeverem, majd a vizet apránként adagolva csomómentes tésztát készítek belőle. Beledobálom a karfiolokat, megforgatom.
Majd forró olajban ropogósra sütöm őket.
Kétféle dipet készítettem hozzá:
1. petrezselyem, fokhagyma, olajbogyó apróra zúzva, olívaolajjal kikeverve
2. tejföl, joghurt, majonéz, fűszersó összekeverve (mondjuk ezek maradékok voltak:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.