Egy ismerősöm panaszkodott, hogy kevés a disznó a receptjeim között. Hát íme:))
Hozzávalók:
1,5 kg-os nyers csülök, 1 kg krumpli, 2 nagy fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 friss babérlevél, borókabogyó, só, bors, néhány friss rozmaringág, kókuszolaj
A csülköt felteszem bőséges vízben főni két órára a babérlevéllel, borókabogyóval, fokival, sóval, borssal.
A krumplit meghámozom, nagyobb darabokra vágom, a hagymákat felkarikázom és egy tepsi aljára fektetem. Öntök alá egy kis vizet, sózom, közé teszem a rozmaringot. A csülköt középre fektetem és beteszem egy órára az előmelegített sütőbe. Félidőben megfordítom, kicsit olajjal meg a pecsenyelével meglocsolgatom.
Ez két személyre biztosan elég:) De háromra is.
Jó étvágyat:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.