Hát igen, ezek a rántott dolgok nem mindig a legtökéletesebben sikerülnek:) De ízre nagyon finom, ott is, ahol a panír nem maradt rendesen rajta:)
A hozzávalók: 1 kisebb szűzpecsenye, 1 evőkanál magos mustár, 1 evőkanál sima mustár, kukoricapehely, 2 tojás, olívaolaj, 1 fél citrom leve, fél dl tej, 1 szelet kenyér.
A mustárokat, a citromlét és az olajat kikeverem. A szűzpecsenyét vékony szeletekre vágom, kiklopfolom és bekenem a páccal. Egy edényben szépen egymásra helyezem őket és egy órára beteszem a hűtőbe.
Utána összeturmixolom a kenyeret, tejet, tojást. A masszába forgatom először a húst, majd kukoriciapehelybe.
Majd normál módon kisütöm a húst:) Egy részén nem maradt rajta tejesen a panír, de anélkül is nagyon fincsi lett. Ahol meg volt, ott még ropogós is lett:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.