A hozzávalók: 1 csirkecomb, olivaolaj, 1 rozmaringág, snidling, só, bors , 1 őszibarack, zöld tea, 1 evőkanál keményítő, 0,5 dl tejszín
A csirkecombot sózom, borsozom, megszórom snidlinggel és beteszem egy tepsibe. Olivaolajat öntök alá és mellédobom a rozmaringot. Háromnegyed órán át sütöm a sübőben, néha megforgatom.:)
A mártáshoz felteszek egy kis zöldteát barnacukorral főni (én nagyobb adagot csináltam, 2 nagy barackkal, 1 dl teát tuti használtam:)
Az őszibarackot meghámozom, kis darabokra vágom majd mehet a zöld teába. Néhány percig párolom, majd beleteszem a hideg vízzel kikevert keményítőt és hozzáöntök egy kis tejszínt. Amint besűrűsödött kész is van:) Én azért csináltam nagyobb adagot, mert önmagában is elég finom, nem csak a húshoz:)
Simán főtt bulgurral és a mártással tálaltam. Benn az irodában... Szóval véget ért a rövid nyári szünet:( :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.