Hozzávalók: 30 dkg harcsa, 1 paradicsom, 2 paprika, kis fej vöröshagyma, só, bors, pirospaprika,kókuszzsír, tejföl
A hagymát felkockázom és a kókuszzsírban megüvegesítem. Hozzáadom a paprikát, paradicsomot és megpárolom. (én dupla adag zöldséget tettem hozzá, mert nem csináltam külön köretet. Egyébként a harcsapaprikást túrós csuszával szokták enni:)
Miután átsült, rászórom a paprikát alaposan összekeverem, majd öntök alá egy kis vizet. Hozzáadom a nagyobb kockákra vágott halat, jól átforgatom, hogy mindenhol paprikás-szaftos legyen és fedő alatt párolom 10 percig.
Ha megsült a hal ráöntök egy pohár tejfölt (én nem láttam szükségét, hogy lisztet is tegyek bele:) és összefőzöm, illetve hagyom a szaftból párologjon.
Kaptam egy-két, amúgy jogos kritikát, hiszen ez az eredeti recepttől messze van, így a nevét is megváltoztattam:)
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.