gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. augusztus 17. 18:21 - beloke

Kéksajtfelfújt

A hozzávalók: 10 dkg kéksajt, 4 tojás, 3 dkg vaj, 3 dkg liszt, 2 dl tej, szerecsendió A vajat megolvasztom, majd hozzákeverem a lisztet és egy kis őrölt szerecsendiót, felöntöm a tejjel és addig kevergetem, amíg besűrűsödik. Ezután egyesével hozzákeverem a…

Tovább
Címkék: felfújt kéksajt
Szólj hozzá!
2014. augusztus 12. 21:49 - beloke

Saját zsírjában sült ropogós kacsamell vörösboros szilvamártással

A múlt héten a Chelsea meccs miatt nem volt időm főzni, elég kemény menet volt levezényelni a protokollját, de sikeresen túlestünk rajta:)) A tegnapi napon pihentem, de ma csináltam egy jó kis vacsorát:) És köszönöm azoknak, akik kérdezgették miért nincs új poszt, jó tudni,…

Tovább
Szólj hozzá!
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása