Ezt egy barátomnál sütöttem rendelésre:) Jól sikerült, mind elfogyott!
A hozzávalók: 40 dkg bőrös libaháj (combonként 10 dkg kell), 4 db libacomb, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 20 dkg aszalt, 10 dkg cukor (bármilyen édesítővel is helyettesíthető), 1,5 dl vörösbor.
A bőrös libahájat apró darabokra vágom és beteszem az előmelegített sütőbe. Miután elég zsír kisült belőle ráteszem a fokhagymával megtűzdelt, sózott, borsozott libacombot, majd pirosra sütöm. (kb 1 óra, de lehet kevesebb is, méretfüggő:)
A szilva: a szilvát, a vörösbort és a cukrot egy lábosba teszem és gyakran kevergetve addig főzöm, amit mártásszerű nem lesz belőle.
Krumplipürét pedig mindenki tud csinálni:) Vaj helyett a libazsírt is lehet beletenni.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.