Hideg is van, az ember szeret is borozgatni, vasárnap is van:) Jöjjön estére egy kis forralt fehérbor:)
Hozzávalók: 1 üveg fehérbor (én most sárgamuskotályból csináltam, volt már a hűtőben egy kis maradék), 10 db egész szegfűszeg, 2 rúd fahéj, 1 alma, 2 evőkanál nádcukor és 2 gerezd citrom.
Az almát kockára vágom és szépen az összes hozzávalót felteszem egy lábosban főni. 5 perc és kész is van:) A citromot és a szegfűszeget kiszedem belőle, a többi marad. Az alma nagyon finom:)
A vörösbort is hasonlóan csinálom, de abba narancsot is szoktam tenni és egy kis gyömbért.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.