gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 11. 13:35 - beloke

Fenyőmagos-parmezános rántott karaj

Hozzávalók: 5 szelet sertéskaraj, egy marék fenyőmag, 5 dkg parmezán, 5 dkg zsemlemorzsa, 1 chilipaprika, kukoricaliszt, 2 db tojás.

Az aprítóba beleteszem a parmezánt, fenyőmagot, zsemlemorzsát, az apróra vágott paprikát és összemixelem.

WP_20140711_004.jpg

A rántott húst ugyanúgy készítem el mint máskor: kiklopfolom,  aki szokta az sózza meg, beleforgatom a lisztbe, a felvert tojásokba és a parmezános-fenyőmagos cuccba. Kókuszolajban sütöttem ki, annak az étolajjal szemben nincs íze:) A még forró husikra szórtam egy kis parmezánt.

WP_20140711_005.jpg

Köretként szinte bármi mehet hozzá, én most bulgurt csináltam. Egy pohár villányi portugiesert ittam hozzá.  Jó étvágyat!

WP_20140711_007.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr806500349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása