Hozzávalók: 2 csirkecomb, 10 dkg vaj, kakkukfű, fél citrom leve, só, 1 fej vöröshagyma
A csirkecombot nem boltban veszem, hanem egy kistermelőtől (reggel még kapirgál a csirke, amikor délután elhozom), de az állatot megnyúzzák, ezért nincs bőre:)
Egy fej hagymát felkarikázok, a tepsi aljára fektetem, majd ráteszem a két combot.
Kikeverem a vajat: vaj, ízlés szerint kakkukfű, citromlé és só. Ezzel bekenem a combokat mind a két oldalon.
Beteszem a sütőbe, kb 45 perc alatt sül meg. Félidőnél megfordítom és időnként meglocsolom.
Köretként mehet hozzá rizs, zöldséges bulgur vagy krumplipüré.
Ja, és vettem szép új serpenyőt ma!:) Mivel a konyhám alapszínei a barna és a kék, így kéket:) Sosem volt még kerámiaserpenyőm, kíváncsi leszek rá!:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.