Elutazunk a kisvárdai színházi fesztiválra (erről majd külön is), s útközben kell majd ebédelnünk. Mivel nem szeretem a benzinkutak szendvicskínálatát összedobtam gyorsan egy könnyen fogyasztható kaját:)
Hozzávalók: egy bőr nélküli csirkemellfilé, két evőkanál méz, három evőkanál mustár, oilvaolaj, 60 dkg krumpli, 3 gerezd fokhagyma, vaj, tej.
A csirkemellet kockákra vágom. Közben megjelenik a hússzagra az állandó asszisztenciám:) Sajnos a főztömet nem nagyon szereti, csak a nyers húsra izgul:) Természetesen kapott pár kockát.
A csirkét a mustárral felteszem, kicsit lefedve megpárolom.
Utána rácsorgatom a mézet és addig sütöm, amíg szépen meg nem pirul és elpárolog a leve.
A krumplipüré: a krumplit felkockázom, megfőzöm a fokhagymákkal. Miután kész ráteszek vajat, tejet, kis sót és összeturmixolom. Mehet az egész egy dobozba, akár egy autópálya pihenőben is szépen fogyasztható:)
Jó étvágyat:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.