A hozzávalók: 30 dkg rókagomba, 1 fej lilahagyma, 2 gerezd fokhagyma, fél pohár tejföl, pirospaprika, olívaolaj.
A hagymát és fokhagymát apróra vágom és megpirítom, majd hozzáadom a pirospaprikát. És kipróbáltam a szép új kerámiaserpenyőm:)
Majd beleteszem a felszeletelt gombákat, aláöntök egy kis fizet. Öt percig főzöm és beleteszem a fűszerkertemben szedett és felaprított metélőhagymát és turbolyát:)
További 5 perc után már szépen elfőtt a leve, mehet hozzá a tejföl. Én egy fél dobozzal raktam hozzá, mert annyi volt itthon, de nyugodtan mehet több is, ha valaki szereti:)
A rizst pedig normál módon vízben megfőzöm, amikor kész hozzádobok egy marék parmezánt.
Jó étvágyat:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.