gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 14. 15:50 - beloke

Sertéscsíkok

Egy pofonegyszerű, villámgyors ebéd hétköznapra::)

Hozzávalók: 30 dkg sertéstarja, szezámolaj, szójaszósz

A tarját felvágom csíkokra, kisebb darabokra majd egy tálban ráöntök egy kis szójaszószt és szezámolajat. Fél órát pácolom, majd kisütöm néhány perc alatt. És kész is:)

WP_20140714_015.jpg

A köret rizs volt hozzá. A hús nem égett, a szójaszósztól ilyen a színe:)

WP_20140714_017.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr336507885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása