Hozzávalók: 25 dkg lazac, 50 dkg krumpli, 1 kisebb brokkoli, citromlé, só, kókuszolaj
A lazacfilét posírozom (azaz alacsony hőfokon főzöm pár percig ez esetben borssal, citromléval ízesített vízben).
Közben a krumplit és a brokkolit is megfőzöm. Majd összemixelem egy kicsit. Hozzáadom a villával összetördelt lazacfilét (érdemes átnézni bennmaradt szálkák iránt:) Fűszerként csak sót és borsot teszek bele, majd kókuszolajon kisütöm.
Viszonylag sokáig kell sütni, mire elkészül, de érdemes, mert fincsi:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.