Ma végre volt időm rendes ebédet csinálni, nem csak protokollozni állandóan:)
Hozzávalók: 1 csirkecomb, 4 csirkeszárny (de végülis tetszőleges mennyiségű csirke darabokból lehet készíteni, sőt, egész csirkéből is:) , 1 dl sherryecet, vaj, só bors
A csirkét egy tepsibe teszem sózom, borsozom majd bekenem a vajjal. Ez utóbbit nem kell sajnálni:) Majd meglocsolom az ecettel.
Alufóliával lefedem és 20 percen át párolom. Majd leszedem az alufóliát, megfordítom a csirkéket és megsütöm.
Jázmin rizst, amit meglocsoltam a sherrys lével és a friss ecetes céklát ettem hozzá:)
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.