Ezt nem rontottam el, szinte nem is lehet:)
Hozzávalók: 1 konzerv bab, 2 paradicsom, 2 kis fej vöröshagyma (nekem csak lila volt itthon, azzal is jó:), 2 gerezd fokhagyma, olivaolaj, almaecet, paprika, római kömény, barna cukor, só, bors
A hagymát és a fokhagymát apróra kockázom és az olajon megüvegesítem, majd rászórok egy kis őrölt római köményt és paprikát. Kicsit kevergetem, majd jöhet a cukor, só és almaecet épp csak egy pici. A felkockázott paradicsomot is hozzáadom és addig sütöm, amíg össze nem esik.
Utána ráöntöm a babot, megborsozom és még 5-6 percig főzöm. Sima főtt rizzsel tálalom. A tetejére szórtam egy kis parmezánt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.