A múlt héten vett szürkemarhacomb felét még hétvégén megsütöttem, most meg is osztom veletek:)
A húst este bepácolom: mogyoróolaj, fokhagyma, friss bazsalikom, friss zsálya. Másnap délelőtt kiveszem a hűtőből és átöntöm egy tepsibe:)
Félórára beteszem az előmelegített sütőbe, viszonylag magas hőfokra. Nem kell lefedni. Időnként meglocsolgatom.
Én hajdinával és ecetes céklával tálaltam:) Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.