gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 09. 14:43 - beloke

Tonhalsaláta héjába sült krumplival

A hozzávalók: 1 doboz tonhal növényi olajban, 1 szál zöldhagyma, 1 paradicsom, friss koriander, kemény juhsajt, pár szem krumpli

A krumplikat beteszem a sütőbe sülni, körülbelül fél óra alatt sül meg. Kezdők nyugodtan szúrjanak bele egy villát, úgy megállapítható, hogy megpuhult-e:)

A zöldségeket felkockázom és egy tálba teszem, ráöntöm a tonhalat a levével együtt (nem adok hozzá külön öntetet, ez lesz az:). Összekeverem a friss korianderrel, majd a tetejére sajtot vágok. Amíg a krumpli megsül a hűtőbe teszem, hogy egy kicsit összeérjenek benne az ízek.

A forró krumplival tálalom:) Laktató, finom és rém egyszerű:) Jó étvágyat!

WP_20140709_002.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr976491869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása