gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 14. 19:40 - beloke

Pórés-kecskesajtos leveles tészta

Ma egy mondjuk diétás, könnyű vacsit készítettem. Light leveles tésztából:) Sosem láttam még ilyet, ízre olyan, mint a normál. Az igazi persze az lenne, ha magam is tudnék ilyet csinálni, de tésztagyúrásban nem vagyok még menő:) De lehet egyszer rászánok időt.

WP_20140714_031.jpg

A hozzávalók: 1 leveles tészta, 1 póréhagyma, 15 dkg kecskegomolya, dió, dióolaj, kakukkfű, medvehagyma pesto, fél pohár tejföl.

A pórét pár szál kakukkfűvel megpárolom a dióolajon.

WP_20140714_025.jpg

A tésztát egy lapos tepsibe teszem, megkenem a medvehagymapestoval elkevert tejföllel.

WP_20140714_026.jpg

Utána rászóróm a pórét, a felkockázott sajtot és a diót.

WP_20140714_027.jpg

Mehet a sütőbe 20 percre, és kész is. Isteni finom, jó étvágyat!:)

WP_20140714_030.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr726508603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása