gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 20. 22:06 - beloke

Lazacos-brokkolis pogácsa

Hozzávalók: 25 dkg lazac, 50 dkg krumpli, 1 kisebb brokkoli, citromlé, só, kókuszolaj

A lazacfilét posírozom (azaz alacsony hőfokon főzöm pár percig ez esetben borssal, citromléval ízesített vízben).

Közben a krumplit és a brokkolit is megfőzöm. Majd összemixelem egy kicsit. Hozzáadom a villával összetördelt lazacfilét (érdemes átnézni bennmaradt szálkák iránt:) Fűszerként csak sót és borsot teszek bele, majd kókuszolajon kisütöm.

WP_20140718_004.jpg

Viszonylag sokáig kell sütni, mire elkészül, de érdemes, mert fincsi:)

WP_20140718_005.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr176527809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása