gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. augusztus 13. 20:22 - beloke

Sertésszűz chipotlemártással

WP_20140810_007.jpg

Egy kis mexikói:)

Hozzávalók: 1 sertésszűz, 1 fej lilahagyma, 1 lime, 2 paradicsom, 4 gerezd fokhagyma, oregánó, chipotlekrém, barna cukor, tortilla

A lilahagymát és a fokhagymát felkockázom és olivaolajon megpirítom. Hozzáadom a paradicsomot, sózom, borsozom. WP_20140810_001.jpg

Miután összeesett beteszem az aprítóba, hozzáadok 2 evőkanál chipotlekrémet és összeturmixolom.

WP_20140810_004.jpg

A sertésszüzet felszeletem, bedörzsölöm chilivel, oreganoval, sóval, borssal és mindkét oldalát megsütöm. A tortillával és a krémmel tálalom:)

A chipotle füstölt-szárított jalapeno paprika, a krémnek kicsit olyan barbecue szósz íze van:) Az Ázsia boltban vettem párszáz forintért.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr576601369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása