gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. augusztus 25. 16:57 - beloke

Borjúfasírt

WP_20140822_010.jpg

A hozzávalók: 50 dkg borjú darálthús, 4 szelet kenyér, 3 tojás,liszt, zsemlemorzsa,parmezán, 1 dl tej, metélőhagyma, só, bors, olaj

WP_20140822_004.jpg

A kenyereket összetépkedem, ráöntöm a tejet és kicsit összedolgozom. Lehet nem volt 1 dl, nem szoktam méregetni:) de szép nedves legyen a massza:)

WP_20140822_005.jpg

Beleteszem a húst, a felaprított snidlinget, parmezánt és 1 tojást, sót, borsot ízlés szerint. Összegyúrom. Bepanírozom. Utána ugyanúgy kisütöm olajban, mint bármilyen másik fasírtot:)

WP_20140822_009.jpg

Friss zöldségekkel, mustárral isteni:) Jó étvágyat:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr826634247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása