gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)

2014. július 16. 16:34 - beloke

Thai kókuszos csirke

A thai napok utolsó kajája:)

WP_20140716_005.jpg

A hozzávalók: 1 csirkemellfié, 1 padlizsán, 1 doboz kókusztej, zöld currypaszta, galangagyökér, pálmacukor, halszósz, citromfű

A kókusztejet és a pasztát összeforralom, majd beleteszem a feldarabolt csirkét és a curryt, galangát, cukrot és citromfüvet. Negyed óráig főzöm őket, majd jöhet a felkockázott padlizsán. Fedő alatt párolom pár percet, megöntözöm a halszósszal és már kész is:)

WP_20140716_003.jpgWP_20140716_004.jpg

Köret bulgur volt hozzá, na és a friss szederszörp is bejött:) A jázminrizs jobban illene hozzá, de az elfogyott:) Holnap el is ugrom a kedvenc magvas nénimhez, majd fotózok párat:)

A currypaszta, kókusztej, halszósz, pálmacukor mind kaphatók az Ázsia boltban és olyan párszáz forintos tételek, és nyilván egy részét nem is használom el egy alkalommal:)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anera.blog.hu/api/trackback/id/tr696514015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
gasztronómia, Bánffy Szalon, kultúra, történelem, Vukmír = én:)
süti beállítások módosítása